Digla se velika prašina: Jokić pred suspenzijom? (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić mogao bi naknadno da bude kažnjen zbog koškanja sa publikom iz prvog reda na meču sa Finiksom.

Centar Denvera je u porazu svog tima postigao 53 poena, a u centru pažnje bio je i zbog incidenta sa Metom Išbijem, vlasnikom Sansa. Došlo je do kratkog koškanja, košarkaš je u toj situaciji napustio granice terena, krenuo da uzme loptu koja se u tom trenutku našla u rukama vlasnika domaće ekipeMeta Išbije i oteo mu je, a za taj potez sudije su mu pokazale tehničku grešku.

Posle meča, Jokić je odgovarao na pitanja novinara koja su se ticala moguće kazne.

– Rekao mi je da sam udario laktom navijača. A, navijač je stavio uku na mene. Mislio sam da će liga da nas zaštiti. Možda grešim, videćemo.

Potom su novinari pitali Jokića da li zna ko je navijač.

– On je navijač. Znam ko je, ali on je navijač. Vlasnik Sansa? Sedi pored terena, on  je navijač. Ne može da utiče na igru i drži loptu. Ko god da je.

Usledilo je i pitanje o kazni.

– Zašto? Aha. Njegove ruke na meni. Ako neće da zaštite mene, nego navijača? Mogu da urade šta hoće, ali mislim da bi trebalo da zaštite igrača. Nije mi dao loptu, uticao je na igru. Milsim da bi on trebalo da izađe ako je uticao na igru, rekao je Jokić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Kevin Panter napušta Partizan!?

Partizan je rešio pitanje trenera za anrednu sezonu, pošto je na radost svih navijača crno-belih Željko Obradović produžio ugovor...

POVEZANE OBJAVE