Gasol pričao o tome zašto Embid nije trebao biti MVP, pomenuo i Jokića!

Džoel Embid je dobio MVP priznanje u NBA ligi, a i nakon toga ne prestaju rasprave o tome kome je zapravo trebala pripasti nagrada.

Svoje mišljenje o svemu dao je i legendarni španski košarkaš Pau Gasol.

Diskusija je bila drugačija jer je Nikola dve godine uzastopno osvajao MVP titulu. Janis dve godine pre toga. Sada imate Embida koji igra na visokom nivou i koji je dobar kandidat, a sada vidimo da je osvajač. Postavlja se pitanje da li je Jokić mogao tri godine uzastopno da bude MVP? Ima najbolji učinak na Zapadu sa Denverom, igra isto, ako ne i bolje nego prethodnih godina. Janis sa druge strane, sa svojim timom takođe ima najbolji skor. 

Da li je Embid trebalo da bude MVP? Ako pitate mene, faktor koji pravi razliku treba da bude učinak ekipe. Lepo je što su Siksersi 3. na Istoku, dobra je to pozicija, ali nisu prvi. 

Sa druge strane, glasaju mediji. Oni odlučuju ko je osvajač. Ove godine su odlučili da to bude Embid i drago mi je zbog Džoela, između ostalog je rekao Gasol. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VANREDNO STANJE U ISTANBULU: Fener krenuo po ikonu Efesa!

Košarkaška sezona ulazi u završnu fazu, a kako se bliži leto kreću i spekulacije oko košarkaških transfera. Tako nam iz...

POVEZANE OBJAVE