NOVI POČETAK: Dres italijanskog velikana za drugu šansu kontroverznog napadača Junajteda!?

Mejson Grinvud (21) važio je za najveću nadu Mančester junajteda. Igrao je ovaj mladi Englez sjajno, ali je nakon toga došla optužnica za pokušaj silovanja koja mu je na godinu i po zaustavila karijeru.

Početkom ove godine Grinvud je oslobođen optužbi nakon što je nekoliko meseci proveo iza rešetaka. Junajted je nakon toga doneo odluku da pokrene vlastitu istragu i to je razljutilo ovog igrača koji više ne želi čuti za klub.

-Nikad više ne želim obući dres Mančester junajteda, jasna je poruka krilnog napadača nakon što je saznao da klub pokreće istragu protiv njega i spreman je za odlazak s Old Traforda.

Klub u kojem bi mogao nastaviti karijeru je torinski gigant Juventus. Novinar Fil Tomas tvrdi da su ‘Bianconeri‘ pokucali na vrata mladog napadača.

Juventus nudi Grivudu novi početak u Italiji. Velikan iz Torina jasno je dao do znanja da Mejsona želi vratiti na veliku scenu“, piše Fil Tomas i dodaje:

-Bianconeri će preko Paula Pogbe pokušati dodatno uveriti Grinvuda da dođe u Torino. Moguća je pozajmica uz obvezni otkup ugovora, zaključuje engleski novinar.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu!

Nakon ekstratalentovane Sare Ćirković, stiglo je i drugo zlato za Srbiju na Evropskom prvenstvu u boksu, koje se održava...

POVEZANE OBJAVE