Obradović pred put u Madrid: Izvukli smo pouke!

Košarkaši Partizana putuju u Madrid gde ih očekuje peta utakmica četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige. Trenutni rezultat je 2:2, a trener crno-belih Željko Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

Peta utakmica, nema šeste, to je valjda problem… Neko će na fajnal-for, svašta se desilo u ovoj seriji i peta će da odluči. Idemo sa željom da damo sve od sebe i naravno da smo iz ove dve utakmice u Beogradu izvukli pouke i razgovarali na treninzima kako bismo popravili šta nije valjalo. Pre svega moramo da na Tavaresu postavimo odbranu, da im ne dozvolimo kontre i da imamo bolji protok lopte kao odgovor na njihovu zonu,  rekao je Obradović.

U Madridu će se pisati istorija, ali nikad gost nije dobio “majstoricu”.


– A imate i onaj drugi podatak da onaj ko je vodio 2-0 nije ispao, ali statistika postoji da bi se neke stvari menjale. Videćemo u sredu posle utakmice šta je bilo,
kaže Obradović.

Obradović ističe da je splet okolnosti doveo da Partizan posle 2-0 izgubi dve utakmice u Beogradu.

– Ovo je utakmica koja vodi direktno na fajnal-for, ma kakav god pritisak postojao, samo gledati teren. Pogledajte poslednju utakmicu kako smo izgubili, jedna lopta, skok, odbrana, to može da odluči. Sve su to faktori koji odlučuju na košarkaškoj utakmici i treba biti spreman na sve i reagovati na tok utakmice.

Partizan će u Madridu biti jači za kapitena Kevina Pantera.

-Kevin Panter je kapiten i lider tima i njegovo prisustvo će biti veoma važno, izjavio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U formi pred EURO: Mitrović nastavio da trese mreže i nakon povrede (VIDEO)

Fudbaleri Al-Hilala savladali su Al Ahli u gostima sa 2-1 posle preokreta, u 28. kolu tamošnje Premijer lige. Tako...

POVEZANE OBJAVE