U Novom Beogradu jasni pred finale sa Zvezdom: Daćemo više od maksimuma

inalna serija plej-ofa Superlige Srbije za vaterpoliste počinje u sredu od 20 časova, a za titulu šampiona boriće se Novi Beograd i Crvena zvezda. Finale se igra na dve pobede, a Novobeograđani imaju prednost domaćeg terena, pa će u prvom duelu crveno-bele dočekati na svom bazenu.

Ovo će biti peti duel Novog Beograda i Crvene zvezde ove sezone, a Novobeograđani su uspešniji pošto su do sada zabeležili tri pobede.

Predstoji nam ono za šta svi treniramo i što željno iščekujemo, a to je borba za trofej, rekao je u uvodnom izlaganju na konferenciji za medije prvotimac Novog Beograda Radomir Drašović.

U ime cele ekipe mogu da poručim da ćemo dati više od maksimuma, mnogo više od onoga što smo na utakmicama pružali do sada. Duel sa Zvezdom biće repriza finala Kupa Srbije. Nažalost, tu utakmicu smo izgubili, ali ovo će biti odlična prilika da im se revanširamo za taj poraz. Svi prethodni mečevi koje smo igrali sa Zvezdom bili su drugačiji i na neki svoj način specifični, nisu ličili jedan na drugi. Ipak, znamo njihove glavne adute i kako mogu da nas ugroze. Verujem u našu ekipu i da ćemo odbraniti titulu šampiona Srbije, konstatovao je Drašović.

Reprezentativac Grčke u redovima Novog Beograda Dimitrios Skumpakis sa nestrpljenjem očekuje duele sa Crvenom zvezdom.

Počinje finalna serija, a pred nama su dve ili tri veoma teške utakmice sa Crvenom zvezdom. Imamo prednost domaćeg terena, mislim i da imamo kvalitetniji tim i to treba da pokažemo u bazenu. Neophodno je da se držimo našeg plana igre. Zajedno možemo mnogo toga da uradimo i učinićemo sve da osvojimo prvi trofej ove sezone kako bismo kasnije u potpunosti mogli da se fokusiramo na Fajnal-ejt Lige šampiona, zaključio je Skumpakis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPSKI CENTAR NIJE MOGAO SAM: Novi dabl-dabl Jokića u porazu Denvera

Košarkaši Denver Nagetsa, izgubili su na svom parketu od Finiksa rezultatom 104:97. Srpski košarkaš Nikola Jokić je utakmicu sa Finiksom...

POVEZANE OBJAVE