Bivši košarkaš Partizana izneo očekivanja pred meč sezone protiv bivšeg kluba

Košarkaši Partizana vodili su sa 2-0 protiv madridskog Reala i bili nadomak plasmana na F4 Evrolige, međutim dozvolili su da španski predstavnik uzvrati sa dva brejka u Beogradu.

O učesniku F4 u Kaunasu odlučiće peta utakmica, koja se igra sutra u Vizink centru, hali u kojoj nastupaju košarkaši Reala, koji su vratili prednost domaćeg terena na svoju stranu.

U velikoj meri to se desilo zahvaljujući bivšem košarkašu Partizana Najdželu Vilijamsu-Gosu, koji je postigao odlučuuću trojku u trećoj utakmici, uz ukupno 22 poena.

Uzbuđeni smo zbog pete utakmice, odradili smo strašan posao u Beogradu, dobili dve utakmice. Drago nam je što smo se vratili i radujemo se sutrašnjoj utakmici. Samopouzdanje je na visokom nivou. Bili smo uvereni i pre treće i četvrte utakmice da možemo do pobeda, a verujemo da možemo do pobede i sutra. Moramo da odradimo prave stvari i tako ćemo imati dobru šansu, rekao je Vilijams-Gos.

Američki plej se složio da je ovo utakmica sezone za njegov tim.

Bez dileme, na pobedu smo od Fajnal fora. Sjajna prilika i jedva čekamo da istrčimo na teren. Nadamo se odličnoj poseti i punoj dvorani, da nas navijači poguraju ka pobedi, ističe Vilijams-Gos.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NE MOGU MNOGO DA SLAVE: Lester se vratio u PL, neminovna prodaja igrača zbog finansija

Fudbaleri Lestera ekspresno su se nakon godinu dana vratili u Premijer ligu. Overili prvo mesto pobedom nad prestonom 3:0. Lids...

POVEZANE OBJAVE