Božić otkrio zašto nije hteo da potpiše za Budućnost, posebno izdvojio Zvezdu i Partizan!

MVP ligaškog dela ABA lige Luka Božić u razgovoru sa crnogorskim medijima pričao je o aktuelnoj sezoni.

On je još pre četiri godine bio blizu MVP priznanja, ali mu je ono izmaklo i za najboljeg je proglašen Goga Bitadze koji je tada bio igrač Mege na pozajmici u Budućnosti.

Nezadovoljstvo zbog takvog raspleta Božić je izražavao na svom YouTube kanalu, ali posle odlaska Bitadzea u Indijanu, upravo on je pojačao podgoričku ekipu.

Međutim, nije se snašao i taj potez smatra svojom greškom.

-To je bilo vreme sazrevanja. Zbog svega što se izdešavalo oko MVP nagrade, bilo mi je dosta tog okruženja i same lige. Nisam hteo da potpišem za Budućnost, ali bio je početak oktobra, dosta kasno i onda sam potpisao. To nije bila dobra odluka. Ako sada gledam – isto godina sazrevanja, da sve to prođem, objašnjava Božić u intervjuu za podgoričke ”Vijesti”.

Ako to nije bio dobar potez, povratak u Zadar prošlog leta, posle jedne sezone u Širokom, pokazao se kao pun pogodak. Sada se postavlja pitanje da li će na leto promeniti sredinu.

-Što se tiče planova za dalje – ne gledam baš tako preterano daleko u budućnost, idem dan za danom. Ako će najbolja opcija biti da ostanem u Zadru, onda ću ostati. Ako će biti bolje da odem, onda ću otići. Teško je da sad govorim o tome, konstatovao je Božić.

Što se tiče ABA lige, izdvojio je najbolje.

-Mislim da (AdmiralBet) ABA liga nikad nije bila jača. Puno dobrih timova, ali svakako bih izdvojio Partizan i Zvezdu, poručio je Božić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČEKA SE REKACIJA NERAZURA: Procurio izgled Interovog dresa za sledeću sezonu! (FOTO)

Ostalo je još šest kola do kraja Serije A, Inter je na korak od novog Skudeta. Izabranici Simonea Inzagija...

POVEZANE OBJAVE