IZ LOŠEG U GORE: Kultni italijanski klub ispada iz elite, ali najgore tek sledi!?

Fudbaleri Sampdorije su četiri kola pre kraja sezone u Seriji A izgubili sve izglede za ostanak u elitnom rangu.

Ono što je naročito zabrinjavajuće u slučaju Sampdorije jeste to da ispadanje iz Serije A za taj klub ne znači nužno pad u Seriji B.

Naime, klub je u velikim finansijskim problemima i na rubu bankrota, ne dogodi li se čudo, Sampdoria bi mogla krenuti u novi proboj iz Serije D.

Sampdorijinim vlasnik Masimo Ferero, uprkos brojnim finansijskim problemima, uporno odbija prodati klub i tek treba videti šta će se na kraju dogoditi.

Dejan Stanković, srpski trener doveden početkom sezone da pokuša spasiti Sampdoriju, nije uspeo u svom zadatku. Pod njegovim vodstvom ekipa je ostvarila tri pobede, šest remija i 17 poraza u Seriji A te će nakon 11 godina propustiti igranje u Seriji A.

-Osećam ogromno razočaranje i tugu. Pokušali smo, dali smo sve od sebe. Klub zaslužuje više, predivan je iznutra i izvan. Nadam se da će se situacija rešiti na najbolji mogući način, poručio je Stanković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON PREKIDA SARADNJE SA NOVAKOM: Ivanišević priredio spektakl sa ekstratalentovanom srpskom teniserkom (FOTO)

Nedavno je sve iznenadila objava Novaka Đokovića da prekida saradnju sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Danas se međutim našao...

POVEZANE OBJAVE