Na Marakani pao važan potpis!

Kako je danas preneo Fudbalski klub Crvena zvezda, talentovani fudbaler ovog kluba, Stefan Leković je produžio ugovor sa crveno-belima.

Saradnja između dve strane je postignuta do 2027. godine. On je rođen 2004. godine je prošao sve mlađe selekcije Crvene zvezde i u klubu je od petlića, osvajavši kadetsko, a zatim i omladinsko prvenstvo Srbije, a nastupao je i za Grafičar kao pozajmljen igrač.

-Drago mi je što smo sačuvali mrežu i pobedili Voždovac, a produžetak ugovora smatram kao nagradu za partije koje pružam tokom sezone.

Zahvalan sam stručnom štabu na ukazanom poverenju i nadam se da sam ispunio, i da ću tek ispuniti očekivanja svih u klubu u narednim godinama. Znači mi ukazano poverenje, jer sam Zvezdino dete i znam kako stvari funkcionišu, s obzirom da sam ceo život na Marakani.

Smatram da sam u ovoj godini napredovao kao čovek pre svega, ali i kao igrač, tako da sam siguran da ću u budućnosti biti sve bolji na terenu. Što se tiče tih intervencija na gol-liniji, ne planiram da budem golman, ali volim da pomognem ekipi, izjavio je Leković, a prenosi klupski sajt.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE