Rudi pred Partizan: Za ovo smo radili čitave sezone!

Odlučujući meč za plasman na F4 Evrolige košarkaški Reala i Partizana igraju u sredu od 21 sat.

Košarkaš Real Madrida Rudi Fernandez rekao je da će njegov tim pokušati da pobedi Partizan u majstorici.

-Vraćamo se kući posle dva vezana poraza od njih, ali čitave sezone smo radili za prednost domaćeg terena i uz pomoć šestog igrača sa tribina idemo po pobedu. Nismo sigurni da ćemo pobediti, jer bi to bila greška. Važno je da odigramo čvrsto i nađemo pravi osećaj.Za nas je ovo finale,  rekao je on, a zatim i dodao:

-Jedina važna stvar je pobeda, a motivacija nam je završni turini. Ne razmišljamo o tome šta bi značilo da se vratimo iz 0-2 i da li je to istorijski podvig, kaže Rudi.

U prethodnim mečevima viđeno je mnogo tenzija na terenu, a ulog pred peti meč je ogroman.

-Shvatili smo sa kojom dinamikom moramo da se nosimo sa Partizanom. Ključno je da menjamo odbranu, čak i kada imaju igrača kao što je Panter. Moramo da budemo dobri na svom delu terena i nateramo ih da daju maksimum u napadu, kao u Beogradu.

Real će igrati bez suspendovanog Geršona Jabusela i povređenog Gabrijela Deka, dok je Partizan jači za kapitena Kevina Pantera, koji je odslužio kaznu od dva meča.

-Panter je sjajan igrač. Pokazao je to u prve dve utakmice, kao i u ligaškom delu. Morate da uložite dodatan napor u odbrani protiv njega i sprečite ga da razigrava saigrače, zaključio je Rudi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PL: Debakl Junajteda! (VIDEO)

Mančester Junajted nastavlja sa katastrofalnom sezonom, pošto su doživeli pravi debakl na gostovanju Kristal Palasu. Tim Erika Ten Haga poražen...

POVEZANE OBJAVE