Sada je sve jasno: Mesijev otac otkrio da li njegov sin ide u Saudijsku Arabiju!

Otac fudbalera PSŽ-a Lionela Mesija, Horhe se oglasio na društvenim mrežana i otkrio da li njegov sin prelazi u Al Hilal iz Saudijske Arabije.

-Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone, napisao je Horhe Mesi.

Između ostalog, Mesijev otac je dodao da postoje mediji koji svesno i namerno obmanjuju javnost, ne dajući bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, a žele da, kako je dodao, svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest, kao i oni mediji koju izmišljaju stvari zbog svojih interesa i oni bi morali da objasne svima zašto to rade.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SL: Čukarički posle preokreta ostao u trci za Evropu (VIDEO)

Fudbaleri ČukaričkogSavladali su Mladost iz Lučana u drugoj rundi plej-ofa Superlige Srbije - 4:1 (2:1). Poveli su gosti, posle...

POVEZANE OBJAVE