Sada je sve jasno: Mesijev otac otkrio da li njegov sin ide u Saudijsku Arabiju!

Otac fudbalera PSŽ-a Lionela Mesija, Horhe se oglasio na društvenim mrežana i otkrio da li njegov sin prelazi u Al Hilal iz Saudijske Arabije.


EURO 2024: Albanija - Španjolska | Hrvatska - Italija


-Ne postoji apsolutno nijedan dogovor Lea sa bilo kojim klubom za sledeću godinu. Odluka o tom gde će Leo igrati neće biti doneta pre nego što završi ligu sa PSŽ-om. Kad se sezona završi, biće vreme da se analizira i razmotre sve opcije, a zatim će Leo doneti odluku. Uvek postoje glasine i mnogi koriste ime Lea Mesija da bi stekli popularnost, ali istina je samo jedna i možemo da Vas uverimo da ni sa kim nema nikakvog dogovora. Ni usmeno, ni pismeno ništa nije dogovoreno i neće ni biti do kraja sezone, napisao je Horhe Mesi.

Između ostalog, Mesijev otac je dodao da postoje mediji koji svesno i namerno obmanjuju javnost, ne dajući bilo kakve dokaze za svoje tvrdnje, a žele da, kako je dodao, svaku zlonamernu glasinu pretvore u vest, kao i oni mediji koju izmišljaju stvari zbog svojih interesa i oni bi morali da objasne svima zašto to rade.


EURO 2024: Francuska - Poljska | Nizozemska - Austrija | Danska - Srbija | Engleska - Slovenija


Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KAVALIRSI PRELOMILI: NBA šampion pred promocijom za novog trenera?

Košarkaši Klivlenda u drugoj rundi plej-ofa ove sezone izgubili su od Bostona. Nakon toga, smenili trenera Džej Bi Bikerstafa. Umesto...

POVEZANE OBJAVE