SL: Nišlije pobegle iz opasne zone, Mladost proradila na pogon bivših igrača večitih rivala (VIDEO)

Danas su odigrane dve utakmice plejauta Superlige Srbije, u kojima su važne pobede ostvarile ekipe niškog Radničkog i Mladosti iz Lučana.

Radnički je slavio na gostovanju protiv Napretka u Kruševcu sa 2-1, u utakmici u kojoj su svi golovi postignuti u prvom poluvremenu.

Strelci su bili Saša Marjanović u 15. i Miljan Škrbić u 30. minutu, obojica posle asistencije Stefana Cvetkovića, pa su tako Nišlije povele sa 2-0.

Nadu domaćinu je vratio Nemanja Krstić u 3. minutu zaustavnog vremena prvog poluvremena, ali je bilo uzalud, pošto napadi Čarapana nisu urodili plodom u drugom delu.

Za Radnički je ovo bila veoma važna pobeda jer su “izronili” iz opasne zone, doduše imaju 32 boda, koliko i lučanska Mladost i subotički Spartak koji su na mestima iza.

Upravo je Mladost danas u Lučanima sa 2-0 pobedila Radnik iz Surdulice, a sve je već bilo praktično rešeno do 12. minuta.

Već u 5. minutu je prednost doneo iskusni Marko Mirić, nekada fudbaler Crvene zvezde, posle asistencije Nemanje Tomića, koji je nekadašnja velika uzdanica Partizana.

Već u 12. minutu konačan rezultat je postavio Vladimir Silađi.

Mladost je na emstu iza Radničkog takođe sa 32 boda, dok su Radnik direktno bacili u veoma nezavidnu poziciju pošto su pretposlednji sa dva boda manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati termini utakmica četvrtfinala Kupa Srbije

U sredu 10. aprila, igraju se mečevi četvrtfinala Kupa Srbije, a sada su poznati i termini svih utakmica. Svi mečevi...

POVEZANE OBJAVE