Gocić pred OSC: Ukoliko budemo na nivou, pobedićemo

Vaterpolisti Novog Beograda u petak od 19 časova i 30 minuta u pretposlednjem kolu Lige šampiona u Budimpešti gostuju ekipi OSC. Za ekipu trenera Živka Gocića utakmica ima veliki značaj, jer bi eventualnom pobedom Novobeograđani obezbedili drugo mesto pred Fajnal-ejt koji se od 31. maja do 3. juna održava u Beogradu na otvorenom bazenu Sportskog centra “11. april”.

U prvoj utakmici ova dva rivala ove sezone Novi Beograd je bio ubedljiv i slavio je rezultatom 17:9.

Neće biti nimalo lako, jer u goste idemo ekipi koja je u značajnoj meri podigla formu u odnosu na prvi deo sezone. Igraju u kompletnom sastavu pošto se u tim vratio centar Harai, istako je pred put u glavni grad Mađarske trener Novog Beograd Živko Gocić i potom dodao:

Utakmica će biti sigurno zanimljiva i neizvesna, Potrudićemo se da se pripremimo na najbolji mogući način i pokušaćemo da pružimo maksimum u ovom trenutku. Ukoliko tako bude, nadamo se pobedi, uz sav respekt koji imamo prema ekipi OSC, konstatovao je Gocić.

Prvotimac Novog Beograda Radomir Drašović smatra da je za  njegov tim ovo veoma bitan meč iz mnogo razloga:

Pre svega, pobedom bismo osigurali drugu poziciju u B grupi Lige šampiona. Sa druge strane, ulazimo u sam finiš sezone, pred nama su najvažniji mečevi i zato je neophdno da podižemo formu i nivo samopouzdanja što bi moglo da bude presudno u borbi za trofeje, rekao je Drašović.

Iako se tim iz Budimoešte nalazi na začelju tabele, po mišljenju Drašovića to neoslikava realno njihov kvalitet i snagu:

OSC je neugodan protivnik, pogotovo na njihovom bazenu i zato nas ne sme zavarati rezultat iz prvog meča.  Moramo imati maksimalno ozbiljan pristup tokom cele utakmice, jer samo tako možemo da dođemo do trijumfa, zaključio je Drašović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Oglasio se Saldanja nakon smene Duljaja (FOTO)

Brazilski napadač i igrač Partizana Mateus Saldanja prvi je fudbaler crno-belih koji se oglasio nakon što je klub smenio...

POVEZANE OBJAVE