ISKREN: Zvezdin fudbaler otkrio svoje planove

Desni bek Crvene zvezde Aleks Vigo rekao je da hoće da se vrati u River Plejt, prenosi argentinski “Tyc”.

On je zimus stigao u Zvezdu na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, pružio je dobre partije, a plan Zvezde je bio da bude deo tima koji će igrati u Ligi šampiona naredne sezone, međutim on ima i drugačije planove.

-Želja mi je da dobijem još jednu šansu u Riveru, da bih se ostvario u tom klubu. Želim da igram i budem onakav kakav sam bio u Kolonu. Dok sam igrao tamo, pripremao sam se u svakom pogledu za River – fizičkom i psihičkom. Ali, nije se dogodilo. Morao sam da odem, ali nadam se da ću se jednoga dana vratiti. Takođe i u Independijente, koji je prelep klub, rekao je Vigo i dodao:

 -Morao sam da odem u veliki klub, gde su bili sjajni igrači i odličan trener. Marselu Galjardu sam veoma zahvalan. Od trenutka kada sam došao, pa do odlaska, naučio sam mnogo od njega. Mislim da je moja greška bila ta što sam se divio igračima i treneru, brzo sam psihički pao. Da ne bih izneverio trenrera, koji mi veruje, i saigrače, gledao sam kako da ne pogrešim. Trebalo je više da uživam i igram na drugačiji način. Tamo gde sam stigao malo ko stigne, trebalo je da uživam u radu sa najboljim trenerom koji argentinski fudbal ima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE