DERBI U ZEMUNU: Kaluđerović vodi OFK ka PLS! (VIDEO)

Fudbaleri OFK Beograda savladali su na gostovanju Zemun sa 1:0 u 27. kolu Srpske lige grupa Beograd. Tim trijumfom su se tri kola pre kraja približili promociji u drugi rang takmičenja, Prvu ligu Srbije.

Prvu veliku šansu propustio je igrač gostiju Filip Minić u 9. minutu. Ademi je na drugoj strani u 19. posle odbitka šutirao u spoljni deo mreže.

U 24. minutu Kasalica je dobio žuti karton. Odmah potom OFK stiže do vođstva u 28. minutu preko Andrije Kaluđerovića koji je iskoristio grešku čuvara mreže Zemunaca Davidovića.

Ipak, OFK u 33. minutu ostaje sa igračem manje kada je Mimović isključen zbog dva žuta kartona. Zbog negodovanja plavo – belih došlo je do kraće pauze i meč je potom nastavljen.

U nastavku je Zemun pokušavao da iskoristi situaciju sa igračem više. U tome nisu uspeli. Tražili su u finišu penal ali ga Srđan Jovanović nije dosudio.

Dva tima su sada poravnati na prvom mestu, a OFK Beograd ima prednost zbog gol razlike jer su oba međusobna meča završena remijem.

Zemun – OFK Beograd 0:1(0:1)

Kaluđerović 28′

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Legenda Partizana jasna: Duljaj treba da ostane

Da li će Igor Duljaj ostati trener fudbalera Partizana, biće poznato nakon vanredne sednice Upravnog odbora kluba iz Humske. Partizan...

POVEZANE OBJAVE