Zvezda u finišu srušila Vojvodinu! (VIDEO)

U petom kolu plej-ofa Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde savladali su Vojvodinu rezultatom 2:1.

U 10. minutu crveno-beli su došli do prednosti preko Bukarija. Aleksandar Katai je povukao, prosledio loptu do reprezentativca Gane, a on zakucao loptu pod prečku. Ništa nije mogao Lazar Carević. U nastavku su se nizale šanse ispred gola gostiju. Probao je Mitrović, a zatim je Kanga pokušao,  prebacio je loptu na desnu nogu i raspalio sa distance. Na novi evrogol će malo pričekati, lopta je završila preko prečke.

Na kraju prvog poluvremena je ipak rezultat ostao 1:0, iako su crveno-beli bili u prilici da odu na pauzu i sa većom prednošću.

U drugom poluvremenu, šanse i na jednoj i na drugoj strani, Rakonjac bio u novoj šansi, ali odbranio Carević, a onda na drugoj strani je Vojvodina uputila prvi šut u okvir gola domaćih, ali je dobar bio Milan Borjan. U 57. minutu Vojvodina je došla do izjednačenja Čumić je probio, uputio centaršut, a u kaznenom prostoru se najbolje snašao Baraj koji je loptu poslao u mrežu.

U nastavku je nastala prava opsada gola Vojvodine, velika gužva ispred gola Carevića je rezultirala kornerom, posle kojeg je Eraković šutirao, a odbranio Carević. Akcija domaćih koju je povukao Kangva u 74. minutu, lopta je stigla na levu stranu gde se nalazio Azarov koji je šutirao iz prve, ali je samo pogodio spoljni deo mreže.

U četvrtom minutu nadoknade je Kingsi Kangva postigao pogodak i obezbedio svom timu pobedu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda objavila važnu informaciju za navijače pred polufinalni duel sa Megom! (FOTO)

Košarkaši Crvene zvezde za nedelju dana, u petak 3. maja, dočekuju Megu u prvoj utakmici polufinala ABA lige. Ova utakmica...

POVEZANE OBJAVE