Iz Studentskog centra izneli očekivanja pred početak plejof serije sa Partizanom

Zbog Partizanovog nastupa u četvrtfinalu Evrolige, koje se odužilo na pet utakmica, crno-beli plejof regionalne ABA lige počinju tek sutra, kada će u Pioniru dočekati Studentski centar.

Iz crnogorskog kluba najviše ističu veličinu protivnika i činjenicu da su dugo bili bez takmičarskog ritma.

Čeka nas tim koji je u ovom momentu među najboljima u Evropi. Partizan je odigrao izvanrednu seriju protiv Real Madrida i čestitam im na sezoni u Evroligi. Mi smo malo van takmičarskog ritma, prošlo je skoro mesec dana od završetka regularnog dela sezone. Ipak, treniramo dobro i trebalo bi da budemo spremni, pogotovo na energetskom nivou, kao i da budemo fokusirani na zadatke. Idemo rasterećeno u Beograd, da odigramo najbolje što možemo u ovom momentu i jedva čekamo utakmicu, rekao je trener Studenata Andrej Žakelj.

Svoja očekivanja izneo je i košarkaš ovog tima Andrija Slavković.

Očekuje nas prva četvrtfinalna utakmica protiv Partizana u Beogradu. Dugo vremena smo bez utakmice i u tom periodu smo najviše radili na nama i našoj igri. Suvišno je pričati o ekipi Partizana i njihovom talentu, jedna su od najboljih ekipa u Evropi. Spremili smo se dobro za njih, skautirali smo ih i pokušaćemo da ispoštujemo dogovor iz svlačionice. Verujem da ćemo izaći na teren sa energijom koje sigurno ne manjka. Nadam se da ćemo što duži period biti u egalu i na kraju pokušati da iznenadimo ekipu Partizana, izjavio je Slavković.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPREMA SE POJAČANJE: Zvezda dovodi nekad najboljeg strelca Lige šampiona!?

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet u petak protiv Mege počinju polufinalnu seriju ABA lige. Crveno-beli su ligaški deo završili na prvom...

POVEZANE OBJAVE