LJUTI POSLE DOBIJENOG DERBIJA: OFK Beograd poslao jasnu poruku zbog sudijske odluke!

Fudbaleri OFK Beograda juče su u derbiju Srpske lige grupa Beograd savladali Zemun.

Jedini strelac u veoma bitnoj pobedi bio je Andrija Kaluđerović. Romantičari su tako veoma blizu plasmana u drugi po snazi rang srpskog fudbala PLS.

Međutim, nakon susreta su se oglasili saopštenjem nezadovoljni odlukom sudije Srđana Jovanovića da u 33. minutu isključi njihovog igrača.

Prenosimo ga u celosti:

OFK Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju porotiv Zemuna. Milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srđan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FSS Dejan Filipović. Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala, isključivši u 33. minutu igrača OFK Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim Jovanović je u tom dueli video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča. Međutim, videlo se da se OFK Beograd vraća na staze stare slave i da je ponovo igrački moćan, jer je bez većih problema izdržao sve što mu je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio. Pokazali smo da smo najbolji. Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati za neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine, navodi se.

U sledećem kolu OFK igra protiv BSK Borče.

Foto: OFK Beograd

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novakov “dželat” smenio trenera!

Prvi teniser sveta Novak Đoković za sada nema najbolju sezonu i ne postiže razultate na koje smo navikli, a...

POVEZANE OBJAVE