NAKON PREOKRETA U VEZI SA MBAPEOM: Real ističe da ima svoju megazvezdu, Francuz može da dođe samo u jednom slučaju

Prava transfer saga se odvijala u toku prethodne sezone u vezi Kilijana Mbapea. U jednom trenutku je delovalo da je praktično već Realov, ali je Pari Sen Žermen učinio sve kako bi ga zadržao, a na kraju i uspeo u tome.

Sada su se pojavile nove priče o mogućnosti da Francuz zaduži dres Madriđana, ali dobro obaveštena “Marka” tvrdi da od toga neće biti ništa, makar ne za obeštećenje. Kako se navodi, tim se sada gradi oko Vinisijusa Žuniora.

U Madridu već imaju svoju megazvezdu. Ime joj je Vinisijus Žunior i direktori kluba smatraju da je Brazilac bolji od Mbapea i oko njega žele da grade budućnost tima. U Realu su verovali u Vinisijusa i kada je bio na meti kritika, a to poverenje sad im se višestruko vraća, navodi španski list, koji ističe da se situacija ipak prati i da će Kraljevski klub pokušati da angažuje Mbapea u slučaju da postane slobodan igrač, bez obeštećenja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barcokas iznerviran: Predsednik Panatinaikosa me mesecima napada

Predsednik Panatinaikosa Dimitris Janakopulos je isprozivao Jorgosa Barcokasa da je provocirao navijače, a Olimpijakos je stao u odbranu trenera i pozvao Vladu...

POVEZANE OBJAVE