OBRADOVIĆ PRED SC: ABA liga bila primarni cilj, i sa najintimnijim prijateljima ne pričam o Evroligi

Nakon “epske” borbe u četvrtfinalu Evrolige protiv madridskog Reala i preokreta Madriđana od 0-2 u pobedama, košarkaši Partizana okreću se četvrtfinalnoj seriji regionalne lige, pošto sutra dočekuju Studentski centar u prvom meču.

Trener Partizana Željko Obradović izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

Primarni cilj je bila ABA liga, i pretpostavljam da ćemo biti na nivou motivacije koji je bio do sada, ako ne i veći. Studentski centar je uvek imao izvanredno pripremljene utakmice, tako će biti i sada, oni su imali vremena da se pripreme, naravno želja je da serija počne i da krenemo sa plej-ofom, izjavio je trener crno-belih.

On je istakao da nastoji da više ne razgovara o Evroligi.

Dali smo igračima slobodan dan posle Madrida i onda smo krenuli da prićamo samo o ABA ligu, zamolio sam i ljude u stručnom štabu da se ne vraćamo na Evroligu. To je završeno, sada je fokus samo na ABA ligi. Ja lično sam okrenuo list, i sa najintimnijim prijateljima ne pričam o Evroligi. Nama je na početku sezonu bila ABA liga primarni cilj, istakao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OTKLONJENE SVE DILEME: Ledej definitivno ne igra protiv Olimpijakosa

Košarkaši Partizana u 32. kolu Evrolige dočekuju Olimpijakos. Za oba tima je ova utakmica važna. Pirejci bi da imaju prednost...

POVEZANE OBJAVE