PARTIZAN PROTIV SC-a U PIONIRU: Poznat razlog promene

Košarkaši Partizana ove sezone su postali prepoznatljivi po brojnoj poseti i atmosferi na tribinama, pošto su često obarani rekordi, što u Evroligi, što u ABA ligi po ovom kriterijumu.

To je obezbeđeno igranjem u Beogradskoj areni, međutim na startu plejofa ABA lige će dočekati Studentski centar u Pioniru, a direktor “Arene” Goran Grbović je naveo i razloge.

U Areni smo imali aktivnosti zatvorenog tipa poput ‘Tumorou konferens’, koje su bile najavljene još početkom godine. A kako su crno – beli igrali čak i majstoricu evroligaškog plej ofa, njihov raspored završnice regionalne lige, zakazan je opravdano u poslednji čas. Na terenu i oko njega, nismo uspeli da sklonimo 200 tona opreme za tako kratak rok, a time je uskraćen i termin treninga. To je jedini razlog što su trenutno domaćini u bivšem Pioniru, objasnio je Grbović.

Ipak, ova promena neće važiti zadugo.

Ne pada mi na pamet da komentarišem sve i svašta, a počeli su i da me ne zovu, sve znaju unapred. Istina je vredna, ali su glasine neprocenjive, tako se mnogi ponašaju. Partizan se brzo vraća u Arenu, samo da na vreme dobijemo datume odigravanja utakmica do kraja sezone. Nadam se da će ABA liga to sada lakše raditi, s obzirom da crno-beli ne igraju fajnal for Evrolige, smatra Grbović, koji je i nekadašnji košarkaš Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznati svi učesnici F4 vatropolo Lige šampiona

U vaterpolo Ligi šampiona, na kolo pre kraja je poznato koja četiri tima će igrati u završnici. Od ranije je...

POVEZANE OBJAVE