Grbović prokomentarisao mogućnost da Partizan igra finale van Srbije: ABA liga je najsmešnije takmičenje u svim sportovima

Odlaganje četvrtfinalne serije ABA lige između Partizana i Studentskog centra, zbog nastupa crno-belih u Evroligi, prouzrokovalo je problem sa halom.

Tako će tim Željka Obradovića morati da prvu utakmicu ove serije igra u Pioniru, gde neće moći da uđu ni svi koji imaju sezonske ulaznice.

Sve je iznenadila odluka da se slovenačka hala “Stožice” prijavi kao domaći teren u slučaju da se igra u finalu ovog takmičenja.

Ovaj problem je još jednom, za “Mozzart Sport“, prokomentarisao direktor “Beogradske arene” i nekadašnji košarkaš Partizana Goran Grbović.

Prvo i osnovno, neka Partizan saopšti koji su to termini finala, pošto ja ne znam, a ne znaju ni oni. Jednostavno, neka neko kaže pa da vidimo. Neka ABA liga kaže koji su joj termini sopstvenog takmičenja, jer to je očigledno najsmešnije takmičenje na svetu u svim sportovima, direktan je bio Grbović.

Kao najveći problem navodi preciznost datuma odigravanja utakmica.

To je sve tačno i to sam izjavljivao, jednostavno nije bilo moguće zbog ranije zakazanog termina ukloniti svu opremu, ona je tek danas sklonjena i to nekih 70 posto, još ima da se radi. Znamo da je Partizan ušao među osam u Evroligi i da je zbog toga sve pomerano, ali ABA liga mora da zna datume i šta se dalje dešava, mi imamo događaje koji se mesecima unapred zakazuju, ali sve možemo da sredimo. Jednostavno, niko ne saopštava datume i to je istina, konstatovao je direktor “Arene”.

Iako je bivši igrač Partizana i veliki navijač ovog kluba, ističe da mora da se vodi svojom funkcijom.

Pazite, ja nisam navijač, ja sam direktor Arene, tako da me baš briga gde će da igraju. Neka igraju u Ljubljani. Što se mene tiče mogu i u Zagrebu, to je njihova odluka i nema veze sa Arenom. Meni je samo žao jer ja sam bio deo tog Partizana i to sam uvek isticao. Partizan nije privatna firma i ne treba se igrati ugledom kluba, poručio je Grbović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SAOPŠTENJE CRVENO-BELIH: Zvezda se oglasila o “slučaju Boltauzer”

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet izdao je saopštenje. Oni su se oglasili povodom navoda u medijima da je slovenački sudija...

POVEZANE OBJAVE