Menig: Svesni smo svega

U okviru 35.kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana pobedili su juče na svom terenu kragujevački Radnički 1923 sa 2:1. Crno-beli su ostvarili treću uzastopnu pobedu u prvenstvu i nalaze se na četvrtom mestu.

Fudbaler Partizana Kvinsi Mening rekao je da je njegova ekipa svesna da je mogla mnogo bolje ove sezone

-Kako da ne, svesni smo svega. Znamo da smo mogli mnogo bolje, jer se sada borimo za treće ili četvrto mesto, a Partizan se uvek borio da bude minimum egal sa ‘večitim’ rivalom. Ove godine je tako, sledeće se vraćamo jači, rekao je Menig za sajt kluba i dodao:

-Sada smo u dobroj formi i nadam se da ćemo ovako nastaviti do kraja sezone. Imamo još dve važne utakmice – prvu sa Vojvodinom, koja je blizu nas na tabeli. Međutim, mi moramo prvenstveno da gledamo sebe i kako ćemo mi igrati, rekao je strelac prvog gola na jučerašnjoj utakmici.

Upitan u čemu je bio problem poslednjih meseci, Menig je rekao da sve “dolazi iz glave”.

U fudbalu je sve u samopouzdanju. Ako se osećaš dobro, ti ćeš dobro i igrati. Ako se loše osećaš, to se vidi na terenu… ;Sada je zaista dobra atmosfera u timu, čim smo se malo vratili. Moramo da privedemo sezonu do kraja kako treba i onda da dobro počnemo novu sezonu, zaključio je Menig.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OVO ĆE MNOGE OBRADOVATI: Poznat naredni klub Jirgena Klopa?!

Sredinom sezone Jirgen Klop je šokirao fudbalsku javnost najavivši odlazak sa klupe Liverpula nakon mnogo godina. On je potpuno...

POVEZANE OBJAVE