TRENER SC NAKON POBEDE NAD PARTIZANOM: Skok nam išao u prilog

Košarkaši podgoričkog Studentskog centra napravili su veliku senzaciju večeras, pobedom u Pioniru nad Partizanom u prvoj utakmici četvrtfinalne serije plejofa ABA lige.

Svoje utiske nakon velikog uspeha izneo je trener Studenata Andrej Žakelj.

Još je sve jako sveže. Čestitam momcima, mi smo poslednju utakmicu igrali pre mesec dana, tako da nije bilo lako da održimo fokus i trening u ovom periodu. Moji momci imaju karakter i to ih spasava. Kod njih je borba i želja u prvom planu. Radili smo puno tokom ove dve godine od kada sam tu. Plasman u plej-of je ogromna nagrada za sve u klubu, a ova pobeda još veća protiv ekipe kao što je Partizan. Ovom prilikom im čestitam na prikazanom u Evroligi, rekao je Žakelj.

Košarkaši Partizana su u evropskim okvirima prepoznatljivi ove sezone bili po skoku, ali su u ovom segmentu večeras ostali inferiorni.

Dali smo poslednji atom snage, to se videlo kod skoka. To je glavna stvar koja nam je išla u prilog. Danas malo slavimo, pa sutra odmah u dvoranu. Ova utakmica je odlična za ljude u dvorani, za navijače. U četvrtak ćemo pokušati podjednako da budemo angažovani i fokusirani, poručio je trener crnogorskog tima.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milanska Olimpija uzela još jednu veliku Partizanovu želju?

Već neko vreme se govori o želji Partizana da angažuje makedosnkog beka Nenada Dimitrijevića, koji nastupa za Uniks. Nedavno...

POVEZANE OBJAVE