Batak pred Čukarički: Želimo da uđemo u finale!

U polufinalu Kupa Srbije fudbaleri Vojvodine sutra na svom terenu dočekuju ekipu Čukaričkog.

Svoja očekivanja pred sutrašnji meč izneo je trener Vojvodine, Radoslav Batak.

– Nije ništa ništa novo kada kažem da nas sutra očekuje najvažnija utakmica u sezoni. Mnogo ih je bilo do sada, ali i ova je jedna od takvih. Želimo da uđemo u finale i da se upišemo u istorijske stranice kluba, jer Vojvodina je do sada osam puta igrala finale Kupa, a dva puta osvajala ovaj trofej. Svesni smo važnosti utakmice, spremni smo i verujem da ćemo to pokazati pred našom publikom, rekao je Batak i dodao:

– U svakom dobru ima i nešto loše, ali i obrnuto. Rekao sam i posle te utakmice sa Čukaričkim da smo bili bolji rival, ali smo napravili jednu, dve greške koje su nas koštale poraza. Analizirali smo i utakmicu sa Zvezdom i videli mnogo dobrih stvari. U drugom poluvremenu smo bili hrabri, konkurentni i na kraju imali dobre šanse koje smo mogli da realizujemo. Potrebno je vreme da bi se takve šanse krunisale pogocima. Iako rezultatski nismo prošli najbolje, igra je bila dobra. Želimo da ponovimo dobre stvari i da broj grešaka smanjimo na minimum. Kup je takvo takmičenje da se svaka greška kažnjava i zato moramo da budemo maksimalno koncentrisani.

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog igra se na Karađorđu u sredu od 18 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OPROŠTAJ OD MADRIDA: Sjajni Čeh izbacio Nadala!

Španski teniser Rafael Nadal neće igrati četvrtfinale mastersa u Madridu. Poražen je sa 2:0 od Čeha Jirija Lehečke pred domaćom...

POVEZANE OBJAVE