LŠ: Inter u finalu, Lautaro doveo Meacu do usijanja! (VIDEO)

Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige šampiona pošto su i u drugom meču savladali gradskog rivala Milan. Ovoga puta je bilo 1:0, ukupnim rezultatom 3:0.

Milan je imao prvu priliku, i to veliku, u ranoj fazi meča. Šutirao je Brahim Dijaz, ali je Onana sjajnom odbranom uspeo da sačuva mrežu Intera.

Ekipa Simonea Inzagija je više kontrolisala loptu, ali nije uspevala da napravi ozbiljnije šanse.

U finišu prvog poluvremena, Milan je imao još jednu veliku šansu, pošto je Rafael Leao pobegao odbrani Intera, ali je šutirao tik pored stative.

Inter vs Milan – Leao chance 37’
by u/Sal21G in soccer

Samo minut kasnije, Inter je imao najbolju priliku u prvih 45 minuta. Čalhanoglu je izveo prekid, a Džeko ju je samo prosledio glavom ka golu Menjona koji je fenomenalno intervenisao.

Drugo poluvreme je 30 minuta proteklo u rastrzanoj igri bez prilika, a 15 minuta pre kraja viđen je gol. Ponovo je Inter pronašao put do mreže, a strelac je bio Lautaro Martinez na asistenciju Romelua Lukakua koji ušao u igru desetak minuta pre.

Na kraju velika pobeda Intera i sad čekaju pobednika meča Mančester siti – Real Madrid da vide ko će im biti protivnik u Istanbulu 10.juna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SVI ŽELE DA GLEDAJU PARTIZAN: Još jedan legendarni košarkaš večeras u Areni

Košarkaši Partizana dočekuju večeras od 20 i 30 Olimpijakos u okviru 32. kola regularnog dela Evrolige. Svima je dobro poznato kakva je atmsofera...

POVEZANE OBJAVE