BURNO U BAČKOJ TOPOLI: TSC propuštao prilike, Zvezda igra za duplu krunu! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde prvi su finalisti Kupa Srbije. U veoma uzbudljivom meču u Bačkoj Topoli savladali su TSC sa 3:0 i braniće pehar osvojen u poslednje dve godine. Susret Vojvodine i Čukaričkog, prekinut je zbog nevremena.

Odmah na startu meča viđeno je prvo uzbuđenje. Domaćinu je u 2. minutu poništen gol zato što je lopta izašla van terena prilikom centaršuta Jovanovića. Nastavili su igrači tima iz Bačke Topole sa furioznom igrom.

Ubrzo su imali novu šansu da povedu, ali su promašili penal koji je izborio Stefan Vukić. Borjan mu je potom odbranio taj šut.

TSC je ponovo postigao gol, ali je Saša Jovanović u 15. minutu bio u ofsajdu, potvrđeno je nakon dužeg pregledanja VAR snimka. Gosti iz Beograda su evidentno slabije ušli u susret.

Imali su najbolju priliku tek u 20. minutu kada je stativu pogodio Gelor Kanga .

Zvezda je kaznila sve propuštene prilike TSC-a. Crveno – beli su poveli u 35. minutu golom Gelora Kange iz penala. Prethodno je Cvetinović igrao rukom. Domaćini zato na poluvremenu imaju za čim da žale.

Na startu drugog poluvremena, TSC je ostao sa igračem manje. Cvetinović je dobio drugi žuti karton.

Zvezda to koristi i u 56. minutu Ivanić duplira prednost kada se dobro snašao nakon kornera.

Zvezda je povela sa 3:0 nakon što je u 72. minutu Kangva realizovao i drugi jedanaesterac za crveno – bele.

Do prekida u Novom Sadu, Čukarički je vodio 2:0 golovima Rogana i Badamosija.

TSC – Crvena zvezda 0:3 (0:1)

Kanga (p.) 35′, Kangva (p.)72′, Ivanić 56′,

TSC: Ilić V., Stojković, Jovanović (od 62′ L. Ilić), Vukić (od 62′ Ratkov), Milosavljević (od 62′ Đakovac), Antonić, Stojić, Kuveljić, Petrović, Cvetinović, Krstić

Crvena zvezda: Borjan, Vigo (od 82′ Nikolić), Eraković, Dragović, Azarov, Mijailović (od 75′ Srnić), Kanga (od 75′ Mijatović), Ivanić, Bukari, Katai (od 56′ Kangva), Pešić (od 82′ Rakonjac)

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE