Kraj za Đokovića u Rimu!

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da se plasira u polufinale ATP mastersa u Rimu. On je poražen od sedmog igrača sveta Danca Holgera Runea sa 2:1. Po setovima je bilo 6:2, 4:6, 6:2.

Đoković je bio nervozan, a Rune je zasluženo ide u polufinale gde čeka boljeg iz duela između Kaspera Ruda i Franciska Serundola.

Rune je sjajno otvorio meč. Odmah je napravio brejk, i lagano dobio prvi set. Što se tiče drugog, naš teniser se vratio uspeo da osvoji drugi set, ali to je bilo sve. Srbin je odigrao očajan gem na start trećeg seta i Rune pravi brejk za 1:0. Nije se tu zaustavio Danac. Osvaja gem na svoj servis, a onda strpljivom igrom dolazi i do drugog brejka za velikih 3:0 i bilo je jasno da više nema povratka za srpskog asa.

Đoković je u Rimu branio titulu, što znači da će izgubiti 640 bodova na novoj ATP listi, na kojoj će imati zaostatak od 680 bodova za Karlosom Alkarazom, koji se vraća na prvo mesto.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE