ORLIĆI SPREMNI: Poruke selektora i kapitena pred početak EP

Kadetska selekcija Srbije počinje sutra takmičenje na EP za fudbalere do 17 godina u Mađarskoj.

Orlići prvi susret igraju protiv vršnjaka iz Slovenije.

Pred taj susret, o očekivanjima govorio je selektor Aleksandar Luković:

Jedva čekamo da turnir počne i svi zajedno se radujemo sutrašnjoj utakmici. Za ovo smo se pripremali prethodne dve godine i mislim da momci treba da uživaju na ovom turniru, pošto je ovo njihovo prvo veliko takmičenje u, verujem, bogatim i uspešnim karijerama. Trenutno razmišljamo samo o Sloveniji i za nas je ta utakmica najbitnija. Poznajemo se dobro, već smo dva puta igrali sa njima i imam veliki respekt prema toj selekciji. Pripremili smo se na kvalitetan način, izanalizirali i protivnika i nas, i očekujem da sutra startujemo na šampionatu Evrope kako treba, rekao je on za sajt FSS.

Kapiten tima Nikša Delibašić, takođe je govorio pred meč sa Slovencima:

Odradili smo mini-pripreme u Staroj Pazovi na kvalitetan način i spremni smo za predstojeće izazove. Uslovi ovde u Budimpešti su takođe odlični i jedva čekamo sutrašnji duel sa Slovenijom. Samo o toj utakmici razmišljamo, odradili smo analizu, a posle toga ćemo pričati i o ostalim rivalima u grupi. Atmosfera u ekipi i svlačinioci je fenomenalna, naš najveći najveći aduti su timski duh i zajedništvo. Nadam se da ćemo sve ono što je selektor Luković tražio od nas preneti sutra na teren, zaključio je on.

Duel Srbije i Slovenije na programu je sutra od 17 sati.

Foto: UEFA

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE