POSLE VELIKOG USPEHA: Inzagi uradio nešto po prvi put u istoriji Intera

Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige šmapiona pošto su u dvomeču u polufinalu savladali Mila 3:0 ukupnim rezultatom.

Retko ko je očekivao izabranike Simonea Inzagija u finalu, a i sam Italijan je priznao da u klubu su imali daleko manje ambicije.

Ponosan sam što sam u ovom klubu, znam kada su me zvali šta se desilo Interu poslednjih godina. Pre 19 meseci sam zamoljen da uđem u osminu finala Lige šampiona, što klubu nije pošlo za rukom od 2011. godine. Mislio sam da je prošlosezonska serija Lige šampiona bila veoma dobra, a ova je još bolja. Niko nam ništa nije dao besplatno, suočili smo se sa jakim protivnicima i izborili plasman u finale,rekao je Inzagi posle meča.

Bivši trener Lacija je ušao u istoriju kluba pošto je on prvi italijanski trener koji je uveo Inter u finale Lige šampiona.

Pre njega to su uspevali Argentinac Helenio Herera u dva navrata i Portugalac Žoze Murinjo. Ono što Inzagiju stvara pritisak je što je Inter u sva tri finala slavio.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real nemilosrdan protiv Baskonije na startu plejofa, Marinković solidan (VIDEO)

Košarkaši madridskog Reala savladali su u svom Vizink centru Baskoniju sa 90-74, u prvoj utakmici četvrtfinala Evrolige. Aktuelni šampion...

POVEZANE OBJAVE