Biti ili ne biti: Partizan – Studentski centar

Košarkaši Partizana večeras gostuju od 19 časova ekipi Studentskog centra u Podgorici, u drugom meču četvrtfinala plej-ofa ABA lige.

Tim iz Podgorice je u prvom meču slavio u Beogradu sa 84:83, uz fantastičnu partiju Zvonimira Ivišića. U ligaškom delu takmičenja Partizan je krajem januara ubedljivo trijumfovao u Podgorici nad SC Derbijem, tada je bilo 100:81.

Sve ono što je bilo u Pioniru parni valjak će morati da zaboravi već koliko večeras, pošto će na gostovanju Studentskom centru igrati za opstanak u ovoj seriji.

-Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede, poručio je trofejni trener Partizana Željko Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SPEKTAKL U NAJAVI: Direktan prenos meča Partizan – Olimpijakos možete pratiti na ovom kanalu

U okviru 32. kola Evrolige košarkaši Partizana večeras u prepunoj Areni dočekuju Olimpijakos. Partizan je trenutno na deobi 10. mesta...

POVEZANE OBJAVE