Obradović izneo očekivanja pred Olimpijakos: Imamo samopouzdanje!

U petak od 17 sati košarkaši Monaka igraju prvo polufinale Evrolige protiv ekipe Olimpijakosa. Srpski stručnjak i trener Monaka, Saša Obradović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

-Sutrašnja utakmica će biti drugačija, ne može se porediti sa prethodna dva meča. Imamo nadu i samopouzdanje koje možemo da izgradimo na osnovu ta dva meča, ali znamo da ćemo se suočiti sa potpuno drugom ekipom koja zna kako da igraju ove utakmice, rekao je Obradović medijima u Kaunasu i dodao da će i odbrana i napad biti važni segmenti meča sa timom Jorgosa Barcokasa.

– I jedno i drugo. Ljudi koji osvajaju titule uvek kažu odbrana, ali naša odbrana je zaista određena našim napadom, rekao je Obradović i dodao da je Monako bolji nego prošle godine i da se nada da će ovog puta ići do kraja.

-Očigledno je bolje gde smo sada. Još jedan korak, nadamo se, još dva, rekao je srpski stručnjak.

Monako će se za finale boriti za timom koji je dao ovogodišnjeg MVP-ja, ali Obradović veruje da je ključ u rukama drugog igrača.

-Nije samo Saša Vezenkov, Slukas će uvek biti ključni igrač. On zna kako se igraju ove utakmice i velika je legenda sa sjajnom ličnošću. Ako nađemo način da se nosimo sa njim, imaćemo šansu, zaključio je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI MEČ POLUFINALA: Zvezda – Mega

Košarkaši Crvene zvezde i Mege će večeras od 19 časova u "Pioniru" odmeriti snage u prvom meču polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE