Obradović izneo utiske nakon pobede u Podgorici, otkrio i stanje Madara!

Košarkaši Partizana su nakon velike muke savladali Studentski centar u Podgorici i obezbedili majstoricu u plej-ofu ABA lige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović je izneo utiske nakon meča.

-Izjednačena utakmica sa mnogo oscilacija i preokreta. SC je odigrao odlično, a mi smo našli snage da stignemo do pobede. Želja i energija su bile tu, ali imamo velikih, velikih problema kada je igra u napadu u pitanju. Imamo neverovatno loše procente šuta, znam da je pritisak bio prisutan, ali to moramo da rešimo. Momci će dobiti dan odmora, da se osveže, da dođu sebi pre odlučujuće treće utakmice, rekao je Željko Obradović i dodao:

-Kristalno je jasno da je poraz od Reala ostavio veliki trag na igračima. Odbrana je na željenom nivou, naterali smo rivala u oba meča na mnogo izgubljenih lopti, ali su problem kontrola skoka i šut. Madar? Trebalo bi da bude spreman za naredni meč.

Igrači Partizana su ljudi kao i svi ostali. Odigrali su više od 70 utakmica ove sezone, mora da dođe do oscilacija, mora da dođe do zamora materijala. Kod nas je problem psihološki zamor posle poraza od Reala. Moramo to da zaboravimo, iako su iza nas maestralne partije u Evroligi. Moramo da se fokusiramo na iskušenja u ABA ligi. Momci su se borili i izborili i ja im čestitam na tome.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE