TORPEDOVAO ZVEZDU: Španac iz Novog Beograda se oglasio posle rekorda

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su Crvenu zvezdu i odrbanili titulu prvaka Srbije.

Čak 10 od 14 golova svog tima na tom meču postigao je Alvaro Granados.

Španski vaterpolista je tako oborio rekord po broju pogodaka u finalima srpskog šampionata.

Osećaj je sjajan. Tu sam da postižem golove. To je moj posao. Naravno, saigrači su mi u tome mnogo pomogli i bez njih to ne bi bilo moguće. Šutirao sam tri peterca, oni su verovali u mene i odlučili da ih ja izvedem. Zaista ne bih želeo da ovo zvuči kao fraza, ali samo sam radio svoj posao i to bolje nego što sam mogao i da zamislim. Bio sam vrlo fokusiran i kada postoji takav pristup utakmici to uvek ima pozitivan efekat. Imao sam predosećaj da sve može dobro da se završi, a kada je prvi moj šut pogodio mrežu to mi je ulilo ogromno dodatno samopuzdanje. U obe utakmice sa Crvenom zvezdom mislim da smo vrlo solidno igrali u odbrani. Držali smo potreban nivo koncentracije, što nam je nedostajalo u većem delu sezone i mislim da će nam to biti pravi putokaz za finiš ove takmičarske godine. Ceo tim je veoma srećan što smo osvojili trofej. Izgubili smo tokom sezone dva pehara, bili su to zaista teški trenuci za tim. Ali, nije važno kako započneš sezonu, već kako je završiš, jer ono najvažnije dolazi na kraju, rekao je on za sajt kluba.

Novi Beograd sada očekuje F8 Lige šampiona a domaćin turnira će pokušati da nadmaši uspeh od prošle godine i umesto finala, osvoji titulu prvaka Evrope.

Foto: VK Novi Beograd

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real Madrid je „preživeo“ Mančester siti, da li može i Bajern?

Kladi se na Ligu šampiona! Fudbalski spektakl, kakav samo može Liga šampiona doneti, je pred nama! Prethodnih nedelja imali smo priliku...

POVEZANE OBJAVE