GOTOVO: Bahar potpisao, Zvezda dobila novog trenera (FOTO)

Što se nedeljama unazad pisalo, sada je potvrđeno i zvanično, Barak Bahar je novi trener Zvezde.

Crvena zvezda je predstavila Bahara kao novog šefa struke od naredne sezone i nagovestila novu eru kluba sa izraelskim trenerom. Iskusni stručnjak sa crveno-belima je potpisao ugovor na tri godine.

Bahar je do sada šest puta osvajao izraelsko prvenstvo, a prošle sezone uveo je Haifu u Ligu šampiona.

Zvezda se oglasila zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

-Bahar je rođen 21. septembra 1979. godine, a trenersku karijeru započeo je u Ironi Kirjat Šmoni, gde je startovao kao asistent, da bi ubrzo u potpunosti preuzeo tim i osvojio Kup Izraela. Već 2015. godine pravi iskorak, postaje trener Hapoel Ber Ševe i osvaja tri šampionske titule, kao i dva Superkupa. Nije to moglo da prođe nezapaženo, pa je seo na klupu Makabija iz Haife i za tri sezone, osvojio isto toliko titula, kao i još jedan Superkup. U aktuelnoj sezoni je uspeo da sa Makabijem u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminiše Olimpijakos, Apolon i upravo Crvenu zvezdu, da bi u grupnoj fazi upisao trijumf protiv čuvenog Juventusa.

-Nema sumnje da je reč o jednom od najperspektivnijih trenera u Evropi, koji je već osvojio 10 trofeja, tako da, Zvezdu čeka izuzetno napadački fudbal u sezoni koja je pred nama. Baraku želimo dobrodošlicu i verujemo da će u godinama koje su pred nama ostvarivati velike rezultate sa našom Crvenom zvezdom, stoji u saopštenju crveno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

STAMENIĆ POSLE PEHARA: Čeka nas sjajna proslava, da pobedimo sve utakmice do kraja sezone

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su 35. titulu prvaka Srbije. Crveno-beli su savladali TSC, a Partizan je poražen od Vojvodine nakon...

POVEZANE OBJAVE