SRPSKI SELEKTOR OSTAJE DOMINANTAN U EVROPI: Bolji u finalu Lige šampiona od Maje i Tijane!

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti odbranio je titulu šampiona Evrope, pošto je u sveturskom okršaju u finalu bio bolji od Ezačibašija sa 3-1, po setovima 27:25, 25:17, 23:25, 25:17.

Iako je Ezačibaši, koji predvode naše reprezentativke Maja Ognjenović i Tijana Bošković, ove godine delovao nezaustavljivo, izgubio je u oba najvažnija finala i ponovo ostao kratkih rukava.

Nakon što je izgubio titulu u Turskoj od Fenerbahčea koji je predvodio bivši selektor naše zemlje Zoran Terzić, od njih je danas bio bolji i aktuelni – Đovani Gvideti.

Nije ovo delovalo kao naročito dobra sezona za Vakif, nisu bile odbojkašice ovog kluba dominantne kao ranije, ali je naš selektor uspeo da izvuče maksimum i ostane na vrhu.

Paola Egonu nije opravdala očekivanja i više neće nastupati za ovaj tim, ali se oprostila u velikom stilu, sa 40 ubačenih poena! Pratila ju je standardno dobra Gabi Gimaraeš sa 15 peona.

Mnogo je bolja u duelu dve najbolje poenterke sveta bila Italijanka nigerijskog porekla od naše Tijane Bošković, koja je ostala na, za nju veoma skromnih, 16 poena. Maja Ognjenović osvojila je pet poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Čukarički za tri minuta rešio duel sa Novim Pazarom, Pavkov strelac (VIDEO)

Fudbaleri Čukaričkog savladali su Novi Pazar na svom terenu sa 2-0, u utakmici 27. kola Superlige Srbije. Utakmica je...

POVEZANE OBJAVE