Obradović izneo utiske pred majstoricu protiv Studentskog centra

Košarkaši Partizana su u prethodnom periodu izdanjima išli iz krajnosti u krajnost. Nakon dva brejka u Madridu protiv Reala u četvrtfinalnoj seriji Evrolige, ispustili su plasman na F4 najboljeg evropskog takmičenja, a zatim bili nadomak da ispadnu u istoj fazi ABA lige od Studentskog centra, što bi bila najveća senzacija u istoriji takmičenja.

Nakon šokantnog poraza u prvoj utakmici u Beogradu, crno-beli su u završnici u Podgorici uspeli da dođu do pobede, pa će se o polufinalisti odlučivati sutra od 20 časova u Areni.

Svoja očekivanja izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Znamo da je to utakmica koja iziskuje ono što je najbitnije: koncentraciju, motivaciju i ogromnu želju da se prođe u sledeće kolo. Igrali smo cele sezone da bi igrali ove utakmice u plej-ofu. Znaju se ciljevi, ništa se nije promenilo bez obzira što smo odigrali dve veoma teške utakmice protiv Studentskog centra. Naravno, dočekujemo ih sa velikim respektom ali i sa verom u sopstvene mogućnosti da ćemo odigrati bolje nego što je bio slučaj u prethodna dva meča, rekao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE