Gocić pred poslednje kolo LŠ: Da se pripremimo za F8 na najbolji način

Vaterpolisti Novog Beograda u poslednjem kolu B grupe Lige šampiona u utorak od 19 časova u 45 minuta na bazenu SC “11. april” igraju protiv nemačkog Špandaua. Novobeograđani u dobrom raspoloženju dočekuju Berlince nakon osvajanja druge uzastopne titule šampiona Srbije.

Meč protiv Špandaua mogao bi da ima veliki takmičarski značaj, jer ukoliko ekipa trenera Živka Gocića pobedi, a Breša izgubi od Juga, Novobeograđani bi osvojili prvo mesto u grupi pred Fajnal-ejt koji se treću godinu zaredom održava u Beogradu od 31. maja do 3. juna.

Mislim da smo u usponu forme i da u poslednje dve nedelje igramo dosta bolje, kaže trener Novog Beograda Živko Gocić i dodaje: 

Ni po koju cenu ne smemo da potcenimo ekipu Špandaua. Duel sa nemačkim timom treba da iskoristimo na najbolji mogući način za pripremu predstojećeg Fajnal-ejta Lige šampiona. Potrudićemo se da zadržimo dobar ritam. Svakako da nam je trijumf protiv odlične ekipe Crvene Zvezde u finalu domaćeg plej-ofa dosta značio na psihičkom planu i podizanju samopouzdanja i učinićemo sve da pružimo još jednu dobru igru, istakao je Gocić. 

Prvotimac Novobeograđana Nikola Jakšić uveren je u pozitivan ishod iz duela sa Berlincima 

Meč protiv Špandaua biće poslednja provera za nas pred finalni turnir Lige šampiona i za tu najvažniju utakmicu u četvrtfinalu. Špandau je dobra ekipa, moramo da budemo koncentrisani tokom čitave utakmice ukoliko želimo trijumf. Ipak, mislim da smo kvalitetniji sastav i da ćemo, ako pružimo maksimum, zabeležiti pobedu, zaključio je Jakšić. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POSLE IZGUBLJENOG PEHARA: Partizan ostaje bez trenera, poznat naslednik Janića?

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije pobedom od 3:0 u majstorici protiv Partizana. Crno-beli tako nisu uspeli da...

POVEZANE OBJAVE