HRABRA IZJAVA LEGENDE: Milan je bio veliki klub

Paolo Maldini je nastupao u dresu Milana u verovatno najslavnijem periodu kluba, koji je poslednji veliki uspeh doživeo 2007. osvajanjem Lige šampiona.

Maldini je dugo godina komandovao odbranom i čitavim timom kao kapiten i bio nezamenjiv, a sada je u ulozi direktora istog kluba, koji međutim nije više uspešan kao nekada.

Ipak, prošle godine je osvojena titula Serije A, ali u međunarodnim okvirima više ne može da se meri sa nekim klubovima.

Ove godine je Milan bio na dobrom putu i približio se uspehu iz 2007, ali je usledio hladan tuš u dvomeču protiv gradskog rivala Intera.

Uz to, teško da će Rosoneri uopšte i obezbediti plasman u elitno evropsko takmičenje naredne sezone.

Maldini je bio veoma direktan govoreći o ovoj temi, postavivši određenu granicu u slavnoj istoriji tima upravo na tu 2007. godinu.

Milan je do 2007. bio veliki klub. Ali onda smo zaostali za klubovima poput PSŽ, Real Madrida, Mančester Junajteda, pre svega u generisanju prihoda. Danas se Milan bori i gubi bitku na tržištu protiv ekipa koje su 18. u Premijer ligi. Njihova ekonomska moć je superiornija od naše, bez ustezanja rekao je legendarni fudbaler Milana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE