Iz Zvezde jasni: Želimo pobedu u Podgorici

Košarkaše Crvene zvezde očekuje drugi meč protiv Budućnosti u polufinalnoj seriji ABA lige.

U prvom meču polufinalne serije deklasirali su Budućnost u Beogradu sa 93:55, pa sa dosta samopouzdanja čekaju revanš, koji je na programu 23. maja u Podgorici.

Trener crveno-belih Duško Ivanović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

-Očekuje nas novi meč protiv Budućnosti, kluba koji poštujemo i protiv tima protiv koga nas očekuje težak posao. Odigrali smo odličnu utakmicu u Beogradu, ali sada igramo na gostujućem terenu gde će košarkaši Budućnosti imati podršku, a sigurno će odigrati vrlo angažovano jer rezultat prve utakmice nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Idemo da odigramo čvrsto, dobro, sa puno energije i sa željom da pobedimo, naglasio je trener srpskog kluba.

Saglasan sa trenerom je bio i košarkaš Zvezde Filip Petrušev.

Filip Petrušev.

-Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, sledi nam četvrti meč ove sezone. Prethodni smo odigrali odlično, ali taj meč i razlika u toj utakmici nisu merilo kvaliteta ekipe Budućnosti. Sada će igrati pred svojim navijačima, sa željom da se pokažu u boljem svetlu i da dođu do pobede, čime bi vratili seriju u Beograd. Moramo biti spremni da istaknemo naše kvalitete i nametnemo ritam koji nama odgovora kako bi došli do rezultata a to je pobeda i plasman u finale, poručio je Petrušev.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Radnički pred gostovanje Zvezdi: poznato je koliko je teško pobediti na njihovom bazenu

Godinama unazad standardni rivali u nokaut fazi domaćih takmičenja, Crvena zvezda i Radnički, započinju polufinalnu seriju plej-ofa Super lige...

POVEZANE OBJAVE