Partizan izdao saopštenje: Vojvodina stvara atmosferu linča

U prvoj utakmici finala plej-ofa domaće lige, Partizan je sinoć izgubio od Vojvodine u Novom Sadu posle produžetaka sa 28:32. Ipak meč je obeležila tuča koja je izbila u prvom poluvremenu.

Partizan saopštio je danas da nikada od nijednog rivala nije osetio veću mržnju kao u duelu protiv Vojvodine.

-Posle gostovanja u Novom Sadu i najblaže rečeno nesportske atmosfere koja je trajala tokom čitave utakmice, ne možemo da se ne oglasimo i skrenemo pažnju na to da veći pritisak i mržnju od strane jednog sportskog rivala nikada u svojoj istoriji nismo osetili, naveo je Partizan.

Nezapamćeno je da predsednik jednog kluba pokazuje srednji prst navijačima gostujućeg tima i provocira ih tokom čitave utakmice. Dok su na Banjici prva tri reda iza klupa igrača i zapisničkog stola uvek prazna, na Slanoj bari se iz prvih redova visi nad glavom klupama i delegatu i salvama uvreda vrši pritisak na glavne aktere, sudije i delegate tokom cele utakmice, dodaje se.

Partizan je naveo da su neki od prijatelja kluba posle utakmice zatekli isečene po dve gume na automobilima i da mnogi nisu mogli da se vrate iz Novog Sada.

Atmosfera linča i plaćeni natpisi u medijima su sramota za klub koji ima 10 puta veći budžet dobijen od javnih preduzeća. Mogu da kupe bilo kog igrača, ali ne mogu navijače, naveli su “crno-beli” i dodali:

-Šteta je što klub koji je devet godina zaredom osvajao titulu nema sportske manire i ponašanje koje priliči jednom šampionu. Partizan neće odgovarati na isti način. Fer i sportski smo se borili tokom cele sezone i tako će biti do samog kraja, piše u saopštenju Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan bez najboljeg na derbiju!?

Fudbaleri Partizana u subotu protiv Crvene zvezde imaju priliku da uhvate poslednji voz u borbi za titulu šampiona Srbije. Crveno-beli...

POVEZANE OBJAVE