Vazura nakon bure u Humskoj: Niko ne može da radi šta mu se prohte!

Uprava Partizana je odlučila da svijim bivšim fudbalerima Lazaru Markoviću, Milošu Jojiću i Ivanu Obradoviću zabrani pristup objektima koji pripadaju Fudbalskom klubu Partizan.

Marković se oglasio i na neki način potvrdio ove informacije na društvenim mrežama, ali sada je svoje reči u javnost izneo i generalni direktor crno-belih Miloša Vazure.

-Niko ko nije pod ugovorom sa Partizanom ne može da koristi usluge Teleoptika bez znanja kluba. Ivan Obradović je pokušao da uđe u klub bez ičijeg znanja i to mu nije dozvoljeno. Nije razlog činjenica da su njih trojica tužila klub pre dobijanja evropske licence, već se radi o principu koji važi za sve. Igrači su navikli da koriste Teleoptik kako im se prohte i kad nisu pod ugovorom sa Partizanom. Obradović je umeo da uđe kad se završi trening i da ide u teretanu kad niko ne vidi. Kada je reč o stadionu, tu nikom nije zabranjen ulaz, ali niko od njih na stadion nije došao, rekao je on.

On je za Informer istakao da ostali bivši fudbaleri prvo traže dozvolu kluba, pa tek onda koriste sportski centar Partizana.

-Vladimir Stojković kad dođe, on pita da li može da trenira i dobije dozvolu. Isto je bio tako i Aleksandar Mitrović i Marko Jevtović. Dešavalo nam se da nam u Teleoptik ulaze razni menadžeri, da se tu pije kafa, da dolaze roditelji igrača ili dece koja igraju za Partizan. Sa tom praksom smo prekinuli, a bivši igrači neka piju pića u kafićima. Ne može niko u Teleoptik ko nije pod ugovorom, istakao je on i dodao:

 Lazar je dobio 450.000 evra, Jojić 260.000, a Ivan Obradović 80.000. Ne duguje im se više ništa. Blokirali su bili klub, a onda su odsekli svaki kontakt sa ljudima iz kluba, zaključio je on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Sferopulos pred Real: Trener Zvezde otkrio ko sigurno neće igrati u Madridu

Košarkaši Crvene zvezde u okviru 32. kola Evrolige gostuju ekipi Reala iz Madrida. Duel dva tima na programu...

POVEZANE OBJAVE