MESTO NAJBOLJE ZABAVE – Ovde te čeka VRHUNSKI POKLON za početak avanture!

Samo u Meridianu stiže specijalno iznenađenje za novajlije – zabavi se uz 1.000 DINARA BONUSA za sport + 3.000 DINARA BONUSA za slot!

Dobro došli u kuću najvećih džekpotova! Dobro je poznato da Meridian iz dana u dan ne prestaje da iznenađuje svoje zadovoljne igrače! A od sada, će i novoregistrovani igrači moći da uživaju u SPEKTAKULARNOM BONUSU za početak avanture!

Vaše je samo da se REGISTRUJETE, a zabava počinje odmah nakon toga! Par trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog stiže DUPLI POKLON: 1.000 DINARA BONUSA ZA SPORT + 3.000 DINARA BONUSA ZA SLOT!

Što se sportskog klađenja tiče, potrebno je da ispoštujete jednu stvar, a to je odigrate tikete sa minimun četiri para čije su minimalne pojedinačne kvote barem 1.35.

Završnica TOP LIGA je uveliko u toku! Utorak pred nama donosi nekoliko zanimljivih duela od kojih izdvajamo meč španske PRIMERE Valjadolid – Barselona! Katalonci su već overili titulu, a Valjadolid se grčevito bori za opstanak! Ipak, Barsa je favorit a kvota je 2.00.

Takođe, Crvena zvezda Meridianbet će pokušati da završi polufinalnu seriju plej-ofa Aba lige u duelu protiv Budućnosti u Podgorici. Posle pobede od gotovo 40 poena razlike u prvom meču, jasno je ko je favorit u drugom duelu, pa je kvota na pobedu izabranika Duška Ivanovića 1.85.

Kada govorimo o bonusu vezanom za slot igre, preuzetih 3.000 DINARA možete iskoristiti na celokupnoj slot ponudi! Složićete se, ova vrsta bonusa je savršena da se oprobate u sjajnim igrama. Možete se opredeliti za jednu ili više igara.

Pravila za obe vrste bonusa su identična: potrebno je da iskoristite bonus u roku od 72 časa od trenutka kreiranja korisničkog naloga!

Posetite MESTO NAJBOLJE ZABAVE i uživajte u FANTASTIČNOM BONUSU DOBRODOŠLICE!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Nezadovoljni Španac doneo važnu pobedu Laciju (VIDEO)

U prvom meču 33. kola Serije A, fudbaleri Lacija savladali su Đenovu u gostima 0:1. Strelac jedinog gola bio je...

POVEZANE OBJAVE