Novi Beograd u sjajnom ambijentu ostvario pobedu pred početak finalnog turnira

Vaterpolo klub Novi Beograd takmičarski i organizaciono u potpunosti je spreman za domaćinstvo Fajnal-ejta Lige šampiona. Novobeograđani su u poslednjem kolu B grupe elitnog takmičenja pobedili nemački Špandau sa 13:8. Utakmica je odigrana u fantastičnom ambijentu na otvorenom bazenu Sportskog centra „11. april“ gde će se od 31. maja do 3. juna voditi i borbe za novog prvaka Evrope.

Za tu priliku izgrađene su montažne tribine, kapaciteta oko tri hiljade mesta, postavljeni su i novi reflektori i nema sumnje da će iz Beograda u svet biti poslata najlepša slika, a da će ljubitelji vaterpola moći da uživaju.

Kada je reč o duelu sa Berlincima, Novobeograđani su već u prvoj četvrtini stekli četiri gola prednosti, što im je omogićilo da meč rutinski privedu kraju u svoju korist. Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Duško Pijetlović sa tri pogotka, dok su se po dva puta u listu strelaca upisali Angelos Vlahopulos, Nikola Jakšić, Alvaro Granados i Strahinja Rašović.

Na finalnom turniru Lige šampiona osim Novog Beograda učestvovaće još Breša, Ferencvaroš, Jug, Barseloneta, Pro reko, Olimpijakos i Vuljagmeni. Titulu će braniti italijanski Pro reko, koji je prošle sezone u finalu savladao Novi Beograd posle boljeg izvođenja peteraca.

FOTO: VK Novi Beograd

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DVE RUNDE DO KRAJA: Ništa još nije gotovo, Partizan pred vratima plej-ina

Košarkaši Partizana propustili su veliku priliku da prošle večeri upišu 15 trijumf u Evroligi. Na svom terenu izgubili su od...

POVEZANE OBJAVE