Luković pred Poljsku: Ovde se ne završavaju naše ambicije

Kadetska reprezentacija Srbije ostvarila je veliki rezultat pošto se plasira u 174 finale Evropskog prvenstva u konkurenciji Španije, Italije i Slovenije.

naredni protivnik za plasman u polufinale je Poljska.

– Čeka nas utakmica protiv Poljske u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Mađarskoj i zaista mi je drago što smo se plasirali među osam najboljih timova u Evropi. Slagao bih kada bih rekao da se tu završavaju naše ambicije, rekao je selektor kadetske fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Luković.

Mladi srpski fudbaleri u subotu od 15 sati, osim za plasman među četiri najbolja tima u Evropi, boriće se i za mesto na Svetskom prvenstvu, koje će se održati u novembru.

– Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe koja je izvanredna u visokom presingu. To im je zaštitni znak, opredeljenje i način na koji igraju. Prema statističkim podacima najbolja su ekipa u pogledu broja pasova koje dozvoljavaju protivniku kada započinje napad. To dovoljno govori o njihovom intezitetu i kvalitetu kada je reč o visokom presingu. Igraju direktan fudbal i ekipa su koja poseduje zavidan kvalitet, ali kao i svi, imaju i svoje mane, koje ćemo pokušati da upotrebimo u našu korist, istakao je Luković za sajt FSS.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POŽELEO DOBRODOŠLICU PARTIZANU: Bokan o najboljem treneru Evrope, dotakao se A licenci EL

Košarkaše Partizana nakon evroligaškog poraza od Olimpijakosa čeka novo iskušenje. Igraju derbi duel u 25. kolu ABA lige na gostovanju...

POVEZANE OBJAVE