MURINJO: To je jedini klub koji sam vodio, a da nisam emotivno vezan

Jedan od najboljih trenera svih vremena Žoze Murinjo predvodiće 31. maja sa klupe Romu u finalu Lige Evrope protiv Sevilje.

Trofejni stručnjak je uoči tog meča govorio o mnogim temama, ali je najzanimljiviji deo bio onaj u kojem je pričao o vezi sa svojim bivšim klubovima. Murinjo je rekao da je povezan sa svim klubovima koje je vodio, osim sa jednim, prema kojim ne oseća nikakvu emociju.

Nadam se da me navijači Totenhema neće pogrešno shvatiti, ali to je jedini klub za koji nisam emotivno vezan. Verovatno zato što je stadion bio prazan zbog pandemija i zato što mi gospodin Levi (predsednik Totenhema, prim. aut) nije dozvolio da izborim finale i osvojim trofej. Ali Totenhem je jedini. Porto, Čelsi, Mančester junajted, Inter, Real. Sa svim se tim klubovima osećam povezano, rekao je Murinjo i dodao:

-Ljudi kažu da ne možeš voleti svaki klub. Ali, da, ja volim svaki od njih. I oni su voleli mene. Biće teško kada jednog dana napustim Romu, ali zauvek ćemo ostati povezani. Kao što jesam sa svim klubovima, osim s onim gospodina Levija, jasan je sjajni trener.

Murinjo je do sada u karijeri vodio: Benfiku, Leiru, Porto, Čelsi, Inter, Real Madrid, Mančester junajted, Totenhem i Romu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi Beograd proslavio regionalni trofej, Filipović se zapitao: Otkud nepoverenje u vaterpolo?

Vaterpolisti Novog Beograda trijumfalno su se vratili iz Splita sa peharom šampiona regionalne Premijer lige, a danas je tim...

POVEZANE OBJAVE