Grobari izneli stav o dolasku bivšeg fudbalera Zvezde!

Današ se pojavila vest koja je privukla veliku pažnju fudbalske javnosti u Srbiji, a to je da ljudi iz Partizana žele da kao pojačanje za narednu sezonu angažuju bivšeg štopera Crvene zvezde Ognjena Vranješa.

Na večerašnjoj utakmici protiv Voždovca navijači Partizana su međutim jasno poručili da ovaj igrač nije poželjan u crno-belom dresu.

Svi koji Partizan mrze iz dna duše, moju samo k***c da nam p**e, uz jasan dodatak: “Vranješ – ne može!

Ovaj fudbaler je svojevremeno takođe povezivan sa crno-belima, kada je došao u sukob sa Albertom Nađom, tadašnjim sportskim direktorom, a sada pomoćnim trenerom Igora Duljaja.

Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što pre oteraju. Uopšte ne želim da trošim reči na taj klub i tog čoveka. Iz dosade sam napisao da sam na pragu Partizana jer sam znao da će to proizvesti komentare. Onda su iz tog kluba rekli da sam im nuđen, ali da im nisam opcija. To me je mnogo iznerviralo. Napisao sam to što sam napisao i Nađ je dobio ono što je zaslužio. Možda sam preterao, trebalo je da budem malo kulturniji, ali ne kajem se. Na pretnje internet navijača i njihove komentare uopšte ne želim da obraćam pažnju, rekao je tada Vranješ.

On je u Crvenoj zvezdi bio kao veoma mlad fudbaler i odigrao samo četiri utakmice u dresu tima iz Ljutice Bogdana u periodu od 2009-2011. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Budućnost objavila važnu informaciju pred meč sa Partizanom!

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da u subotu počinje prodaja ulaznica za drugi meč polufinala ABA lige. Prvi meč u...

POVEZANE OBJAVE