Inter potvrdio plasman u Ligu šampiona, dva gola postignuta u prva tri minuta, uz novu majstoriju Murijela! (VIDEO)

Fudbaleri Intera savladali su Atalantu sa 3-2 na Đuzepe Meaci u okviru 37. kola Serije A, i tako obezbedili učešće u Ligi šampiona, takmičenju u kome će se uskoro boriti za trofej protiv Mančester Sitija.

Nerazuri su sada na drugom mestu sa 69 bodova na 37 utakmica, iza neprikosnovenog Napolija koji se domogao titule posle dugog čekanja. Ovim su povećali šanse i gradskom rivalu Milanu za to dostignuće, jer su Rosoneri sada na 4. poziciji sa 3 boda više i utakmicom manje upravo od tima iz Bergama.

Već u trećem minutu Nerazuri su vodili sa 2-0! U 40. sekundi je u kontri, posle dodavanja Lautara Martineza, Lukaku zaobišao golmana i doveo svoj tim do prednosti.

Na 2-0 je već u 3. minutu povisio Nikolo Barela, koji je posle nekoliko odbrana Sportiela zahvatio volej koji je bio neodbranjiv i duplirao prednost.

Mario Pašalić je u 36. minutu prepolovio zaostatak, kada se našao na pravom mestu nakon odbijene lopte. S rezultatom 2-1 otišlo se i na pauzu.

Martinez je nakon asistencije sa početka utakmice svom učinku pridodao gol u 77. minutu i tako povisio na 3-1. Slično kao Argentinac kod prvog gola, ovog puta je Lukaku poslao upotrebljiv pas, nakon kog su u situaciji 2 na 1 pred golmanom Atalante bili strelac goal i asistent Marcelo Brozović.

Konačan rezultat je u prvom minutu zaustavnog vremena postavio Luis Murijel. On je iz slobodnog udarca pogodio živi zid, ali je iz drugog pokušaja prodrmao rašlje, a lopta se od Onane potom odbila u gol. Na kraju je formalno i pripisan autogol kamerunskom čuvaru mreže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

MITROVIĆ SE VRATIO NA TEREN: Srbin imao sukob sa navijačima velikog rivala (VIDEO)

Fudbaleri Al Hilala su u polufinalu Kupa Kralja Saudijske Arabije pobedili pre dva dana Al Itihad. Slavili su sa 2:1. Vodili...

POVEZANE OBJAVE