Itudis krenuo žestoko u prelazni rok, dolazi evroligaški centar!

Fenerbahče je u tek završenoj sezoni u Evroligi imao daleko veće ambicije od toga da takmičenje završi u 1/4 finalu plej-ofa.

Izgubili su od olimpijakosa u seriji 3-2, a već se spremaju za narednu sezonu u kojoj će probati da naadnu sam vrh.

Najviše problema su imali na centarskim pozcijama. Motli nije imao zamenu s obzirom da je Buker bio povređen, a Džekiri igrao promenljivo. Mladi Grk Kostas Adetokumbo, koji je stigao u toku sezone, nije uspeo da se nametne treneru Dimitrisu Itudisu za ozbiljnu ulogu u Evroligi.

Zbgog svega toga u Istanbulu su naciljali centra kao prvo pojačanje, a prvi pik im je igrač Panatinaikosa Jorgos Papajanis.

Visoki centar nikako da prži partije koje se od njega očekuju i čini se da je voljan da svoju karijeru trgne promenom sredine, bez obzira što se najavljuje da će PAO sa novim trenerom Atamnom napasti sam vrh Evrope.

On je protekle sezone u proseku postizao 8,5 poen uz 5,8 skokova i 1,2 blokadu na meču u Evroligi.

Takođe, Fener želi i turskog šutera Onlurapa Bitima, koji je kod Dušana Alimpijevića u potpunosti procvetao. U Evrokupu je u proseku postizao 18,1 poen, a žele ga takođe i Anadolu Efes kao i Valensija.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DEPONUJ PUTEM KARTICE I OSVOJI APPLE WATCH I FIT PASS!

Uplati depozit putem kartice na Meridian korisnički nalog i osvoji sjajne nedeljne i mesečne nagrade. Glavna premija je Apple...

POVEZANE OBJAVE