KAKAV FUDBALSKI VIKEND – Ove utakmice obavezno ispratite!

Spreman je bonus za tiket i to – bez uslova!

Pakleni fudbalski vikend je pred nama! U mnogim najjačim ligama se igra poslednje kolo ove sezone koje nam donosi puno uzbuđenja i veliki rasplet, a tebi bi mogao da donese veliki novac!

Pitaš se kako je to moguće? Veoma je prosto i jednostavno – u samo dva koraka.

Prvi je da se registruješ na sajtu meridianbet.rs i odmah dobijaš sjajan poklon dobrodošlice od 1.000 dinara za sport!

A drugi ti otvara mogućnosti da odigraš tiket na kojima se nalaze utakmice liga petica, Lige šampiona, Lige Evrope ili Lige konferencija automatski ulaziš u igru “Fudbalska groznica” gde imaš priliku da se sjajno opremiš i uživaš!

Čekaju te sjajni pokloni poput Iphone 14 PRO, Samsunga S23, električnog trotineta i hrpe bonusa!

Naravno, ponuda u Meridianu je uvek kompletna, pa tako evo i nekoliko predlgoa za klađenje:

Borusija Dortmund – Majnc, kec 1.20

Subota 15.30

Ne moramo da naglašavamo da je pobeda za Borusiju Dortmund apsolutni prioritet. Samo sa tri boda će osvojiti šampionsku titulu, u suprotnom Bajern Minhen će verovatno nastaviti surovu dominaciju, jer ima lak zadatak protiv Kelna. “Milioneri” jesu na vrhu, ali imaju samo dva boda više od minhenske “mašinerije”, pa je jasno da je ovo jedna od najuzbudljivijih sezona u Bundesligi.

A, kad smo već kod Bundeslige, imamo važnu vest za vas! S obzirom na to da se rešava pitanje šampiona – Meridianbet je obezbedio i LIVE prenos za dva meča: Borusija – Majnc kao i Bajern – Keln. Sve je spremno za kompletan užitka na meridianbet.rs!

Fiorentina – Roma, kec 2.20
Subota 18.00

Jeste da je Žoze Murinjo bacio sve karte na finale Lige Evrope, ali iskusan je to lisac koji sigurno neće propustiti priliku za pobedu i potencijalan ulazak u Ligu šampiona preko Serije A. “Ljubičasti” su u nok-daunu nakon poraza od Intera u Kupu Italije, ali ne smemo ih otpisati. Štaviše, kvota na pobedu Viole je 2.20, dok je kvota na trijumf Rome 3.50.

Inter – Atalanta, kec 1.85
Subota 20.45

Inteer i Atalanta su u direktnoj borba za Ligu šampiona naredne sezone. Inter bi pobedom mogao da reši sve brige i da ne dozvoli timu iz Bergama da se umeša u borbu i učini je još luđom nego što je sada, a zaista je uzbudljiva. Domaćini ovog meča su trenutno na trećoj poziciji, imaju 66 boda, dok je Atalanta na petom mestu sa 61 bodom.

Lids – Totenhem, dvojka 2.45

Nedelja 17.30

Verovatno jedini meč u Premijer ligi koji će imati najviše takmičarskog naboja pošto obe ekipe imaju za šta da se bore. Lids za goli život, a Totenhem za Evropu. Ipak, kvalitet je na strani Pevaca, a da li će to i opravdati – ostaje da vidimo.

Juventus – Milan, kec 2.40

Nedelja 20.45

Još jedan derbi u Italiji. Nakon kazne koja je izrečena, Juventus će teško u Ligu šampiona, ali ne i nemoguće. Prvi korak je pobeda nad direktnim konkurentom Milanom, ali ne zavisi sve od njih. Sve oči su uprte u Dušana i Vlahovića, a da li će “stara dama” uspeti da napravi novo čudo – saznaćemo već u nedelju.

Dakle, Evropa je spremna za vrhunski fudbal, kvote su tu, a na tebi je samo da sastaviš pobednički tiket, pokažeš dobro poznavanje najvažnije sporedne stvari na svetu i – postaneš novi milioner!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Salernitana i matematički ispala, Frozinone pobegao iz zone ispadanja (VIDEO)

U prvom meču 34. kola Serije A, Frozinone je savladao Salernitanu 3:0. Ekipa sa juga Italije je ovim porazom i...

POVEZANE OBJAVE